Livrarea produselor

In prezent intreaga gama de produse, beneficiaza de livrare gratuita la comenzi de minim 499 RON.

Sub aceasta suma se percepe o taxa de transport:

RON/comanda (curier rapid Sameday)

19 RON/comanda (curier rapid DPD)

14 RON/comanda (curier rapid Sameday ridicare personala din Locker)

In 98% din cazuri livrarea se face in termen de maxim 24-48 de ore in timpul zilelor lucratoare (L – V) calculate de la data confirmarii si livrarii produselor de la sediul firmei noastre. In functie de locatia dumneavoastra, acest timp poate varia necontrolat din partea societatii noastre datorita multor factori externi, respectiv a zilelor stabilite ca fiind libere la nivel national, inclusiv a sarbatorilor legale, weekend-urilor, vremii nefavorabile, forta majora sau in perioada de promotii masive oferite de firma noastra la nivel national. Ne cerem scuze anticipat pentru eventuale neplaceri cauzate de firmele de curierat sau a timpilor prelungiti de livrare. Va rugam sa ne comunicati nereceptionarea coletului dupa aproximativ 48-72 de ore de la data expedierii produselor de la firma noastra, pentru urgentarea procesului din partea staff-ului nostru.

Daca plasati comanda in zilele de L – V pana la ora 15:30, in majoritatea cazurilor aceasta se expediaza de la noi din Moinesti in aceasi zi.

Exista posibilitatea contra unei taxe suplimentare fata de cele standard mai sus mentionate (14-15 RON), coletele sa se livreze inclusiv sambata. Detalii telefonic.

Livrarea gratuita a produselor noastre se face prin intermediul firmelor de curierat rapid Sameday / DPD, pentru comenzi cu valoare mai mare de 499 RON.

Alegerea firmei de curierat se face de catre fiecare client la finalizarea comenzii. In cazul in care aveti in cos produse de minim 499 RON, va aparea automat cost 0 la livrarea prin DPD / Sameday. Va rugam sa selectati dumneavoastra campul respectiv, pentru a beneficia de acest serviciu.

Nu va faceti probleme daca stiti ca locatia dumneavoastra de ridicare a produselor este inafara zonei 0 de livrare a firmelor de curierat, respectiv sunt zone ce sunt taxate cu kilometri suplimentari. Puteti alege linistiti livrarea prin DPD cu taxa FIXA de livare in cuantum de 19RON iar taxele suplimentare vor fi achitate de catre firma noastra.

Nu ezitati sa ne contactati pentru orice intrebari sau probleme legate de livrarea produselor noastre. Totusi recomandam ca inainte de contact, sa verificati adresa dumneavoastra de e-mail pentru intrarea in posesie a codului AWB ( a notei de transport) si ulterior, sa verificati statusul livrarii pe site-urile firmelor de curierat: www.sameday.ro  sau www.dpd.com/ro, sectiunile de AWB Tracking / Urmarire expedieri.