CUM PLATESC PRODUSELE iDigital?

Formele de plata acceptate pentru comenzile plasate pe idigital.ro sunt urmatoarele:

1.Plata ramburs (se achita la curier in momentul primirii coletului).

2.Plata online cu cardul (visa, mastercard, maestro, american express, etc) prin platforma securizata a Bancii Transilvania

3.Plata cu OP (Modalitate de plata utilizata de persoanele juridice. Dupa plasarea comenzii, vei primi prin email factura proforma cu detaliile de plata.) Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, smartprotection.ro foloseste sistemul securizat de plăți online de la Banca Transilvania Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele iPay. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că iPay nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

De ce să plătesc cu cardul?

1. Livrarea se face mai rapid, fără formalitățile cu plata ramburs.

2. Procesarea comenzii se face mai rapid, aceasta fiind confirmată prin plata efectuată.